RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Fred Rijckenberg
11 juli 2024 19:19


Officiële Opening van Winkelplaza Heerde in Voormalige Meubelzaak Pijnappel
Foto: Officiële Opening van Winkelplaza Heerde in Voormalige Meubelzaak Pijnappel
Foto: Fred Rijckenberg

Gisteren vond de feestelijke opening plaats van Winkelplaza Heerde aan de Dorpsstraat, op de locatie waar voorheen meubelzaak Pijnappel gevestigd was. Dit prachtige initiatief van Gerjohn van Munster heeft als doel een platform te bieden aan startende ondernemers. Het indrukwekkende pand, met een oppervlakte van 1300 vierkante meter, wordt verhuurd aan minstens vijftien nieuwe ondernemingen, waardoor het voormalige meubelzaakgebouw getransformeerd is tot een bruisend mini-winkelcentrum.

De openingsceremonie werd op bijzondere wijze verricht door de kleindochter van Van Munster, samen met wethouder Klaas Harink. Na de officiële handeling kregen de aanwezigen de gelegenheid om het vernieuwde winkelcentrum te verkennen en de diverse winkeltjes te bewonderen.

Sommige ondernemers zijn al aan de slag gegaan in Winkelplaza Heerde. Zo is bijvoorbeeld voor kapper Jochem Tellegen een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.

"Kom gerust een kijkje nemen in onze Winkelplaza," aldus Gerjohn van Munster, die iedereen van harte uitnodigt om de nieuwe ondernemers en hun unieke winkels te ontdekken.

Heerde Nieuws 

heerde  winkelplaza  pijnappel 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie