RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Fred Rijckenberg
11 juli 2024 19:01


Groep 8 neemt feestelijk afscheid met eindmusical
Foto: Groep 8 neemt feestelijk afscheid met eindmusical
Foto: Fred Rijckenberg

VAASSEN - Het is weer die tijd van het jaar: de leerlingen van groep 8 nemen afscheid van de basisschool en bereiden zich voor op het voortgezet onderwijs. De leerlingen zijn druk bezig geweest met het oefenen voor hun eindmusical en deze week was het dan eindelijk zover: de uitvoering.

Bij de Christelijke basisscholen ’t Mozaïek en De Volier werd afgelopen dinsdag en woensdag de musical "Gala vol geheimen" opgevoerd voor de ouders. En wat hebben de ouders genoten! Hier en daar was zelfs een traan te zien. Het afscheid na acht jaar samen op school is immers een grote stap.

Voor Alex de Graaff van De Volier was het extra speciaal en soms emotioneel. Hij sloot zijn tijd als leerkracht van groep 8 na vele jaren af en begint binnenkort aan een nieuwe uitdaging op De Terebint in Apeldoorn.

Met deze feestelijke musical namen de leerlingen en hun leerkrachten op een bijzondere manier afscheid van de basisschooltijd. We wensen alle leerlingen en Alex de Graaff veel succes in hun nieuwe avonturen.

Epe Nieuws 

mozaïek  volier  vaassen 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie