RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door Fred Rijckenberg
18 maart 2024 17:08


Succesvolle NLdoet Dag bij de Speulbrink
Foto: Succesvolle NLdoet Dag bij de Speulbrink
De vrouwen van VIOS in actie. Foto: Fred Rijckenberg

- Afgelopen 15 en 16 maart hebben de straten van Nederland weer geklonken van vrolijkheid en gemeenschapszin tijdens de nationale NLdoet dag, de grootste vrijwilligersactie van ons land. Ook dit jaar waren de dames van CSV VIOS vol enthousiasme en betrokkenheid van de partij.

Traditiegetrouw hebben de dames van CSV VIOS, met de enorme hulp van Geri Bomhof Viattence, weer een onvergetelijke morgen georganiseerd voor de bewoners van de Speulbrink. Met spelletjes, gezelligheid en heel veel plezier hebben zij de harten van de bewoners weten te veroveren.

De dag begon met het opbouwen van de binnentuin, feestelijk versierd met vlaggen en klaargemaakt voor een ochtend vol spelletjes en vermaak. De meiden gingen langs de verschillende kamers om de bewoners uit te nodigen, wat resulteerde in een geweldige opkomst.

Na een hartverwarmende ontvangst met koffie en lekkernijen nam de voorzitter van VIOS, Arjan Hummel, het woord om de deelnemers toe te spreken en hen te verzekeren van een ochtend vol plezier. En die belofte is zeker waargemaakt!

Het hoogtepunt van de dag was een gezamenlijk spel waarbij alle deelnemers een kegel kregen die ze moesten beschermen terwijl de bal rondging. Het fanatisme en plezier spatten ervan af! Daarna volgden verschillende andere spelletjes, waaronder bowlen, 4 op een rij, doelschieten en ringgooien. En als klap op de vuurpijl was er zelfs een prijs te winnen bij het laatste spel.

Na afloop van de spelletjes was er een feestelijke prijsuitreiking en natuurlijk ontbrak ook de gezellige koffiemoment niet. Een groot compliment gaat uit naar de dames van VIOS die elk jaar weer met hart en ziel deze ochtend organiseren. En de toekomst ziet er rooskleurig uit, want zelfs de junioren Jasmijn Veldhoen en Maud Sellis waren present om een handje te helpen.

Met dank aan de inzet van vrijwilligers zoals die van CSV VIOS wordt NLdoet elk jaar weer een groot succes. Laten we samen blijven bouwen aan een sterke en verbonden gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt!

 Nieuws 

vaassen voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie